Skip to main content

Όροι & Προϋποθέσεις

Κρατήσεις - Τιμές

Όλες οι κρατήσεις που γίνονται στο Moschastudios υπόκεινται σε αυτούς τους Όρους & Προϋποθέσεις. Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τα διαβάσετε πριν κάνετε κράτηση.

Όλες οι τιμές αναγράφονται σε ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 13% και όλους τους ισχύοντες φόρους, εκτός από τον τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση, που είναι 1,50 EUR ανά διανυκτέρευση και είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να τιμολογούμε ξεχωριστά κατά το check out. Όλες οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Καταθέσεις και πληρωμές

Για την επιβεβαίωση μιας κράτησης, απαιτείται προκαταβολή του 30% της κράτησης με ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτέρευσεις για τα στούντιο και 3 διανυκτερεύσεις για τα διαμερίσματα.

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής: πληρωμές με μετρητά, τραπεζικές καταθέσεις, Paypal, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Visa, MasterCard. Κατά την άφιξή σας, ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε τιμολόγιο για τη διαμονή σας. 

Η κατάθεση θα γίνει εντός 2 ημερών από την κράτησή σας. Διαφορετικά, η κράτηση θα ακυρωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Καμία κράτηση δεν θα αντιμετωπίζεται ως επιβεβαιωμένη έως ότου παρασχεθούν τα στοιχεία ή/και η πληρωμή/κατάθεση που περιγράφονται στην παρούσα παράγραφο.

Στις συναλλαγές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα εξουσιοδοτείτε τη χρήση αυτής της κάρτας για τυχόν ποσά που οφείλονται σε εμάς. Θα έχουμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε πλήρη πληρωμή εκ των προτέρων σε ορισμένες περιπτώσεις. 

Πολιτικές τροποποίησης, ακύρωσης και μη εμφάνισης

Παρακαλούμε τους επισκέπτες μας να μας ενημερώσουν το συντομότερο δυνατό για πιθανές αλλαγές ή ακυρώσεις της κράτησής τους.

  • Οι κανονικές τιμές μπορούν να ακυρωθούν έως και 30 ημέρες πριν την άφιξη χωρίς χρέωση και τυχόν προκαταβολές θα επιστραφούν πλήρως.
  • Για ακυρώσεις ή αλλαγές 7 ημέρες πριν την ημέρα του check-in, θα χρεωθεί το 100 της συνολικής τιμής της κράτησης.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης ή τροποποίησης μετά το check-in ή σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα χρεωθεί το 100% του κόστους της κράτησης.

Πολύ περιστασιακά μπορεί να χρειαστεί να ακυρώσουμε την κράτησή σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα σας δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων, αλλά δεν θα έχουμε καμία περαιτέρω ευθύνη απέναντί ​​σας που θα προκύψει από μια τέτοια ακύρωση. Ωστόσο, θα καταβάλουμε εύλογες προσπάθειες για να προσπαθήσουμε να επανατοποθετήσουμε οποιαδήποτε επιβεβαιωμένη κράτηση που ακυρώθηκε από εμάς σε μια εναλλακτική τοποθεσία παρόμοια στα πρότυπα με το καταλυμά μας.

 Η προπληρωμή χρεώνεται είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα που παρέχεται κατά τη στιγμή της κράτησης. Η ακύρωση ή η μη άφιξη θα έχει ως αποτέλεσμα την κατάπτωση της προκαταβολής.

Διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε το 100% της κράτησής σας για μη εμφάνιση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Η κράτησή σας αφορά μια κατηγορία δωματίου στο καταλυμά μας και δεν εγγυάται ότι θα μπορείτε να μείνετε σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο ή στο ίδιο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Εάν χρειαστεί να σας μεταφέρουμε σε διαφορετικό δωμάτιο κατά τη διάρκεια της κράτησής σας για το οποίο διατίθεται χαμηλότερη τιμή από την τιμή στην οποία έχετε κάνει κράτηση, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στις τιμές.

Check-in/ Check-out

Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στην επιβεβαίωση της κράτησης, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν check-in ανά πάσα στιγμή από τις 14:00. την προγραμματισμένη ημέρα άφιξης. Early check in  γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Την ημέρα της αναχώρησης, παρακαλούμε όλους τους επισκέπτες να εγκαταλείψουν τα δωμάτιά τους έως τις 11:00. (εκτός εάν αναφέρεται μεταγενέστερη αναχώρηση ως μέρος της κράτησής σας). Υπάρχει δυνατότητα για check out αργά μετά από αυτήν την ώρα, βάσει διαθεσιμότητας και χρεώνεται ως εξής:

  • Check out μέχρι τις 18:00. – Θα ισχύει επιπλέον χρέωση μισής ημέρας
  • Αναχώρηση μετά τις 18:00. – Θα χρεωθεί μια ολόκληρη μέρα

Παιδιά

Τα παιδιά ηλικίας έως 4 ετών φιλοξενούνται δωρεάν εάν χρησιμοποιούν το κρεβάτι των γονιών τους. Διατίθενται κούνιες και επιπλέον κρεβάτια. Ωστόσο, αυτά είναι περιορισμένα και υπόκεινται σε διαθεσιμότητα, επομένως βεβαιωθείτε ότι τα ζητήσατε κατά την κράτηση.

Όλα τα παιδιά που διαμένουν στο ξενοδοχείο πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα και να επιβλέπονται από ενήλικα ανά πάσα στιγμή.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται κατοικίδια στο κατάλυμά μας, κατόπιν συνεννόησης .

Συμπεριφορά επισκεπτών

Οι επισκέπτες καλούνται να συμπεριφέρονται κατάλληλα ανά πάσα στιγμή και να συμμορφώνονται με τις διαδικασίες του καταλύματος ή/και τα αιτήματα σχετικά με τη συμπεριφορά και το σεβασμό της περιουσίας του καταλύματος, των εργαζομένων και των επισκεπτών του, καθώς και για την υγεία και την ασφάλειά τους. Οι επισκέπτες παρακαλούνται να μην διαταράξουν την άνεση και την απόλαυση των άλλων επισκεπτών, την ομαλή λειτουργία του καταλύματος ή να μην προκαλέσουν προσβολή σε άλλους επισκέπτες ή μέλη του προσωπικού μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε τη διαμονή ή τις υπηρεσίες ή να απομακρύνουμε εσάς και τα μέλη του κόμματός σας από το κατάλυμα εάν, κατά την εύλογη γνώμη μας, θεωρούμε ότι αυτή η διάταξη έχει παραβιαστεί. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχει καμία υποχρέωση να σας επιστρέψει χρήματα για απώλεια διαμονής, άλλες υπηρεσίες ή οποιαδήποτε άλλη απώλεια ή έξοδο

Ζημιά

Διατηρούμε το δικαίωμα και με το παρόν μας εξουσιοδοτείτε να χρεώσουμε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο δωμάτιό σας ή στο καταλυμα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας ή για τυχόν αντικείμενα που λείπουν κατά την αναχώρηση.

Προσωπικές Πληροφορίες

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται από εμάς γίνονται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας, η οποία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος. 

Ανωτέρα βία

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν θα καταβάλει καμία αποζημίωση εάν η εκτέλεση των υποχρεώσεών της εμποδίζεται ή επηρεάζεται άμεσα ή έμμεσα από ή ως αποτέλεσμα ανωτέρας βίας ή οποιωνδήποτε περιστάσεων πέρα ​​από τον εύλογο έλεγχό της, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, πλημμύρας, σεισμού, ακραίες αντίξοες καιρικές συνθήκες, φυσικές καταστροφές, άλλες πράξεις του Θεού, τρομοκρατικές ενέργειες, πυρκαγιά ή αστοχία ηλεκτρικής ενέργειας, νερού ή άλλων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, μηχανημάτων εργοστασίων, υπολογιστών, οχημάτων ή οποιαδήποτε κατάρρευση κτιριακών κατασκευών. 

Περιορισμός Ευθύνης

Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής τους στο ξενοδοχείο για τη φύλαξη των προσωπικών ή/και πολύτιμων αντικειμένων τους, χρημάτων κ.λπ. Το κατάλυμα δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια, καταστροφή ή ζημιά, εκτός από περίπτωση δόλου ή βαριάς αμέλειας. Το κατάλυμα δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή καταστροφή. Το κατάλυμα απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς που προκλήθηκε από αμέλεια του πελάτη ή άλλων προσώπων που κατοικούν μαζί του ή τον επισκεφτούν. Επίσης, το κατάλυμα δεν θα φέρει ευθύνη σε περίπτωση ζημιάς, καταστροφή ή απώλεια λόγω ανωτέρας βίας (σεισμός, πυρκαγιά κ.λπ.) ή οποιασδήποτε έκτακτης φύσης. 

Ακρίβεια Πληροφοριών

Αν και έχουν καταβληθεί όλες οι εύλογες προσπάθειες για να διασφαλιστεί η ακρίβεια των πληροφοριών στους ιστότοπους, τα φυλλάδια, τα φυλλάδια και τις διαφημίσεις, το κατάλυμα δεν φέρει ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις και διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει ή να τροποποιήσει οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις που παρουσιάζονται χωρίς ειδοποίηση. Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, έχουν χρησιμοποιηθεί γενικές φωτογραφικές εικόνες για να αναπαραστήσουν το γενικό στυλ ενός συγκεκριμένου δωματίου.


© Moschas Studios. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μιλήστε μαζί μας στο WhatsApp or στείλτε μας email στο info@moschastudios.gr

WhatsApp
Close and go back to page